Maskenbal može da počne!

0

Sve ide po planu: Pali su poslednji dogovori
 

Na sastanku su podeljena zaduženja i napravljeni poslednji dogovori pred veliku priredbu.

– O svemu smo vodili računa, a osnovni nam je cilj da prikupimo što više novca kako bismo mogli da pomognemo jednu od siromašnih škola u Srbiji. Trudićemo se da novac koji budemo slali dođe u prave ruke, pa smo zatražili od Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja Republike Srbije da nas upute koja će to škola biti i da omoguće nam direktan kontakt – kaže Vesna Kravar.

– Cilj nam je da naše učenike usmeravamo i vaspitavamo u duhu humanosti, da pomažu onoliko koliko se može onima koji imaju manje od njih. Zahvalni smo roditeljima koji su nam izašli u susret i prihvatili ovu našu zajedničku akciju – priča učiteljica Snežana Šaronjić i dodaje da će to biti prilika da se deca i zabave, da će se birati najbolje osmišljena i napravljena maska, ali i da će za prve tri biti vredne nagrade, pa je to dobra prilika da se mališani pripreme za takmičenje i lepu zabavu.

– I naše društvo Kolo Baden se uključilo u ovu humanitarnu akciju i dalo besplatno svoje prostorije te večeri na korišćenje, a mnogi naši članovi će prisutvovati dečjem maskenbalu – naglašava Olga Jovanović, koja je članica ovoga društva, ali i članica Udruženja srpskih žena u Švajcarskoj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here