Maskerano produžio ugovor sa Barselonom do 2018. godine

0

Srećan u velikom klubu: Havijer Maskerano
 

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Maskerano je potpisao poboljšani, četvorogodišnji ugovor, uz opciju produženja na još godinu dana. U ugovoru je klauzula o otkupu Maskeranovog ugovora vredna 100 miliona evra, a dogovor je postignut pre početka Svetskog prvenstva u Brazilu.

"Posvećen sam ovom klubu sve do poslednjeg dana ugovora. Nadam se da ću ispuniti očekivanja Barselone. Srećan sam što sam u ovom velikom klubu i što sam deo ekipe sastavljene od sjajnih igrača. Nadam se da će nam ići dobro. Radujem se ovoj sezoni posle teških trenutaka u prošloj sezoni", rekao je Maskerano.

 

Maskerano je igrao za River Platu, Korintijans, Vest Hem i Liverpul, odakle je 2010. godine prešao u Barselonu. Za španski klub odigrao je 185 utakmica i osvojio dve šampionske titule, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope, Kup kralja i dva Superkupa Španije.

 

Za Argentinu odigrao je 103 utakmice i postigao tri gola. Sa državnim timom je ovog leta osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu, kao i dve zlatne olimpijske medalje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here