wikipedia.org

Članovi masonskog bratstva podržali su progres u Rusiji u svim pravcima i pozdravili pojavu 5G mreže, javlja radio “Govori Moskva”.

Veliki majstor Velike lože Rusije Andrej Bogdanov rekao je da je on “lično za 5G” i da namerava da koristi novu tehnologiju.

On je ipak rekao da “to pitanje nije bilo tema diskusija Lože i malo je verovatno da će to biti, jer se ne tiče masonstva”.

Veliki majstor je dodao da “ljudi iz neznanja krive masone za sve nesreće”, iako se sve informacije o njima nalaze na internetu.

Ruska kompanija MTS dobila je danas licencu za izgradnju 5G mreže skoro u svim regionima Rusije – u 83 od 85 regiona. Dozvola važi do 2025. godine.

3 COMMENTS

  1. Ja licno smatram da treba podrzati i 6G mrezu kao veliki napredak u komunikaciji kada ce mo komunicirati bejzbol palicama posto ce mo biti u kamenom dobu.Srbija vec uveliko testira 5G mrezu zahvaljujuci Telenoru.

  2. znala sam da masoni upravljaju svetom kako da dodjem do njih volelela bih da budem deo nihovog drustva….u nisu znam da postoje ja i se divim…..dali me zelite……nisam bogata ali imam znanje …….

  3. dali znate da je marta meseca zena iz lugana dosla u nis…..doktor ….zubar ginekolog…..pa alo i imamo i u svajc dok zarazila pola nisa i mi sada nesmemo u evropu …..kada mogu da vidim svoga muza koji zivi u nis……alo aleksandre radi nesto mene ne interesuje beograd nis za 2 sata mene interesuje air srbija do nisa kao sto je bilo do 15 marta znam da si nemocan doveo si kineze i sta sada……..deca nam umiru

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here