A. Čukić

U Beogradu se rano jutros dogodila grupna tuča, zbog čega je morala da interveniše policija.

Jedan pripadnik MUP povređen je nožem i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 4.24 sata.

Jedan sat pre ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mestima 20 puta. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.

Noć je obeležio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su četiri pacijenta prevezena na Urgentni centar. Broj suspektnih kovid pacijenata i dalje je u padu.

Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici – najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime