Maštovite igre za vrući seks

0

MEDICINSKA SESTRA I DOKTOR

Igre doktora i medicinske sestre su raznovrsne i mogu mnogo da pruže. Spadaju u najklasičnije erotske fantazije. U ovoj igri mogu da se koriste i stažisti i internisti, studenti medicine i doktori, šefovi odeljenja, atraktivni pacijenti…radnja može da se odvija u operacionoj sali, ordinaciji… Ova fantazija daje odličan rezultat kada jedan od likova pokazuje izvesnu moć u odnosu na drugog.

Scena: Medicinska sestra prilazi krajnje profesionalno doktoru i pokazuje mu rendgenske snimke koji otkrivaju ozbiljno stanje nekog pacijenta. Niko ga nije pregledao, jer svi čekaju njega pošto je on najpažljiviji sa pacijentima. Sestra ga hvali kako je najbolji, kažr da bi volela da je malo pregleda. On se kao postidi, pristane. Ona zaključa vrata, vrati se do kolege, šapne mu na uvo nešto i počne da se svlači…

Rekviziti: Ne morate da imate ništa, ali najzabavnije uz stetoskop. Umesto opreme, najvažnije je da sestra ima zavodljiv dekolte i kratku suknju ili mantil.

 

STJUARDESA I PUTNIK

Seks u avionu je posebno zanimljiv za ljubitelje avantura. U ovoj fantaziji su u stvari, na neki način, spojene dve fantazije: seks u avionu i seks u toaletu(pošto se igra odigrava uglavnom u nekom od onih malih kupatila).

Scena: On je jedini putnik u prvoj klasi, a ona mu prilazi kaže mu kako će biti njegova lična stjuardesa tokom dugog leta i pita ga šta može da uradi za njega. On traži piće, a posle nekoliko trenutaka dobija čašu šampanjca. Zatim mu ona daje neseser sa stvarima i kaže mu da se presvuče iza zavese. Tada kreću turbulencije i ona mu pada u naručje. Gledeju se intezivno, a ona odbija piće sa njim, mada mu kaže da on kao putnik prve klase zaslužuje izuzetak. N apitanje kakav, ona mu otkriva svoje čari…

Rekviziti: Ne očekuje se od vas da budete stvarno u avionu, bitno je da u prostoriji bude neki zastor iza koga biste se kratko sakrili, a najvažnije je da ona ima izazovnu uniformu. I dubok dekolte.

 

MASER I KLIJENTKINJA
Seksualne fantazije na mestima koja su vezana za lepotu i blagostanje mogu da budu veoma zanimljive. Takođe, sasvim je prirodno da ćete osećati seksualni naboj ako ste napola goli, masira vas i dodiruje snažan muškarac, okruženi ste prijatnim mirisima i laganom muzikom.

Scena: Ona je redovan klijent elitnog estetskog kluba. On je maser. Kada je vidi pita je da li želi masažu celog tela ili samo leđa. Ona kaže da bi masaža celog tela bila izvrsna. Skida peškir i potpuno gola leži na stomaku. On je maže uljem i svojim snažnim rukama je masira, spuštajući ruke i niže nego što je uobičajeno. Ona se iznenada okreće ka njemu…On nastavlja masažu po grudima…

Rekviziti: Možete da pripremite toplu kupku, mirišljave soli, sveće svuda po sobi, ali najvažnije je da imate neki mirisan losion ili eterično ulje kojim ćete se masirati. Zanimljiv detalj je i seksi bade mantil.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here