Matić poručio Subotiću: Kaži, šta ti smeta?

0

Beta/B.B./DR
Savetovao kolegu: Nemanja Matić
 

Da li je u ovom trenutku sam Subotić spreman da se vrati?

Jedan od najboljih igrača u Premijer ligi, Nemanja Matić, u razgovoru za "Informer" otkriva svoje mišljenje vezano za situaciju sa "odbeglim" odbrambenim igračem.

"Neven se nikada nije izjasnio, ali smatram da smo mi igrači zaslužili da kaže šta mu smeta. On je dobar čovek, odličan fudbaler i mesto mu je u reprezentaciji. Svi problemi mogu da se reše razgovorom", počeo je Matić.

Vezist Čelsija veruje da je Subotić imao problem da se uklopi u reprezentaciju, što je produkt njegovog odrastanja u inostranstvu (SAD i Nemačkoj).

"Sa jedne strane, potpuno ga razumem. Odrastao je u Americi i Nemačkoj, gde je potpuno drugačiji mentalitet, a ovaj naš nije lako shvatiti. Verujem da mu nije uvek jasno na koji način se ovde prilazi fudbalskim pitanjima. Primera radi, ne postoji prava analiza u javnosti. Kada se izgubi, to je smak sveta. A ako dobiješ jednu utakmicu, odnah si šampion planete. Teško je igrati za Srbiju. Pritisak javnosti je ogroman, te stvari i mene pogađaju", iskren je Matić, a onda prokomentarisao i situaciju sa Ademom Ljajićem koji je u dva navrata "najuren" iz reprezentacije.

Sa njim imam korektan odnos i nikada nisam imao problem. Koliko znam, vratiće se u reprezentaciju. U svlačionici je sve kako bi trebalo da bude, atmosfera je dobra, svi momci su profesionalci. Nemam kome šta da zamerim. Da imam, verujte, ne bih se libio da kažem", podvukao je Matić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here