EPA/ROBIN PARKER

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić govorio je o nekadašnjem kapitenu “crvenih đavola” Nemanji Vidiću.

Isčekujući početak nove sezone u Premijer ligi, Matić je slobodno vreme proveo u Srbiji i nedavno se oprostio od reprezentacije.

Sada je na “UTD” podkastu govorio o stadionu na kojem igra i Nemanji Vidiću.

– Igrati na Old trafordu je uvek specijalno, nije bitno da li igrate za Junajted ili neki drugi tim. Jedino što svlačionica za goste i nije baš sjajna. Kada izađete na teren to je odličan osećaj, po meni je Old traford najbolji i najlepši stadion na svetu. Ima nešto posebno u Old trafordu. Totenhemov novi stadion je odličan, postoji mnogo novih stadiona koji su prelepi, ali Old traford je nešto drugačije, nadam se da će zauvek ostati ovakav.

Kada god sam igrao za Benfiku ili Čelsi protiv Junajteda, posebno sam bio motivisan jer igram protiv Mančestera. Sada kada igram za Junajted imam tu prednost da znam kako se protivnički igrači osećaju kada dođu da igraju protiv nas na Old trafordu. Svi će uvek dati 100% protiv Mančester junajteda.

Navijači Junajteda su promenili reči u pesmi koju su pevali Nemanji Vidiću i sada je pevaju Nemanji Matiću.

– Svaki put kada je čujem znam da ne pevaju meni nego njemu – našalio se Matić i nastavio:

– Uvek je dobro kada čujem tu pesmu, znam da je ona smišljena za Vidu, ali nemam problem sa tim. Vida je bio fantastičan igrač, navijači ga nikada neće zaboraviti jer je bio ratnik i sve je davao za klub, a to radim i ja. Vidić je igrao u neko drugo vreme, ali i ja ću se potruditi da osvojim neki trofej i da budem barem upola uspešan kao Nemanja Vidić. Valjda će u budućnosti biti još neki Nemanja u Junajtedu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here