Foto: MN Press
Aleksandar Matović

“Igramo protiv tima Mege koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije”, rekao je trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović uoči početka polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Polufinalna serija počinje sutra, kada će Mega od 20.30 sati ugostiti Partizan u hali Mega Factory, a dva tima su se ove sezone sastala dva puta u ABA ligi i oba puta su slavili crno-beli.

– Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Tepićem, Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer su to igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu – rekao je Matović za klupski sajt.

Trener crno-belih dodao da Trej Dreksel neće igrati do kraja sezone zbog povrede, dok su se treningu vratili Rašon Tomas i Markus Pejdž, koji su i dalje neizvesni za sutrašnji meč, kao i da do kraja sezone neće računati i na Vila Mozlija, koji se pre početka takmičenja vratio u Sjedinjene Američke Države iz privatnih razloga.

Drugi polufinalni meč je na programu 3. juna u Hali sportova Ranko Žeravica, a plasman u finale izboriće tim koji stigne do dve pobede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here