Tanjug
Čedomir Jovanović

U medijima se pojavila informacija da je lider LDP Čedomir Jovanović pretukao danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Incident se, navodno, dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Kako se dalje navodi, Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. On je, kako navode, izašao iz crnog džipa i napao vlasnika pomenute klinike.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava pomenuti događaj.

– Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video-snimci – rekla je portparolka tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covid-19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

6 COMMENTS

  1. HEJ NARODE POCELI POLITICARI DA TUCU NAROD . STA NAS CEKA DALJE OD NJIH SKLONITI IH SA VLAS ODUZETI SVE STO SU POKRALI I U ROBIJU

  2. oj korono i tebi smo siti dokle ćemo u kućama biti bog korone nesmem u politiku da podizem milijone joj poludeću

  3. Последица Короне? Само што је сишао са кисеоника, почео ја да игра тенис али незна где и како, као и идол му Ђоковић.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here