EPA/EDDY LEMAISTRE
Kilijan Mbape

Prelazni rok još uvek nije završen, ali pažnja se uveliko okreće narednoj sezoni. A “krivac” je Mančester Junajted.

Svetski mediji najavljuju da će Na Old Trafordu pokušati da sledeće sezone dovedu dvojicu najtraženijih fudbalera na tržištu. Kilijan Mbape je u poslednjoj godini ugovora sa Pari Sen Žermenom, dok se za Erlingom Holandom iz Borusije Dortmund stvorio „kilometarski“ red zainteresovanih klubova.

Naravno, neće im biti lako u toj nameri, iako ESPN tvrdi da su u Mančester Junajtedu obeležili Kilijana Mbapea kao jednu od glavnih meta za narednu sezonu.

Mbape je odavno na meti Real Madrida, a subotnja izdanja Marke i AS-a tvrde da kraljevski klub i dalje pokušava da dovede zvezdu Svetaca pre kraja prelaznog roka.

Liverpul je takođe ranije bio povezivan sa Mbapeom, ali u Junajtedu takođe prate njegovu situaciju. Poznato je da je Francuzu ostala još jedna godina ugovora u Parizu, odnosno do kraja sezone 2021-22.

U međuvremenu, kako prenosi „Livescore“, francuski novinar Žulien Laurens sugeriše da bi sledeća godina mogla da bude savršen tajming za Junajted da dovede Erlinga Holanda iz  Dortmunda.

Supertalentovanom Norvežaninu nimalo ne nedostaju udvarači, počev od Real Madrida, Barselone, Mančester Sitija, do Liverpula i Bajerna jer njegova klauzula o dozvoli za odlazak iz Dortmunda stupa na snagu na kraju sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here