Mediji rasturili “modelsicu“, ali ona se vraća pametnija nego ikad

0

Nevena Adžemović

– Prijala mi je pauza od politike i period koji sam posvetila sinu Rastku. Dugo sam razmišljala čime ću se baviti, i mogu vam reći da planiram da se vratim u politiku. Ili to ili bavljenje humanitarnim radom – rekla je Nevena za “Blic“.

 

Ona kaže da je imala vremena da sve sagleda sa distance, i da je zaključila da su prema njoj bili suroviji mediji nego političari.

 

– Niko nije dobio rat protiv sedme sile, koja je bila jako nekorektna prema meni. Sada sam pametnija, bila bih jača kao političar i više bih se trudila ovog puta. Evo, pre nego što su se desile poplave, dala sam intervju u kojem sam skoro predvidela šta će se desiti. Ipak, mislim da su svi dobro odreagovali – kaže Nevena.

 

To što je priznala da nikada nije volela školu i obrazovanje nimalo joj ne smeta da se bavi politikom. (Kad se malo razmisli, možda je to upravo preduslov za bavljenje politikom…)

 

– Nikad nisam bila dobra u učenju, pa sam počela da se bavim pevanjem. Ipak, shvatila sam na vreme da sam pogrešila i počela sam da radim na sebi – rekla je Nevena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here