Youtube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal
Era Ojdanić

Proteklih dana medijske stupce puni vest o velikom hapšenju devojaka koje se bave elitnom prostitucijom. Imena raznih mladih dama bila su tema medija, ali većina njih se oglasila i na taj način želele su da stave do znanja da se zapravo nalaze na slobodi,te da je neko pokušao da zloupotrebi njihovo ime.

Međutim, kako se navodi među uhapšenima su i bivši menadžer naše poznate pevačice, kao i fitnes instruktor Nikola A.. Nakon ove informacije, vrlo brzo se proširila vest da je uhapšeni zapravo unuk pevača Ere Ojdanića. Publika je imala prilike da upozna Uroša, tokom učešća u rijaliti šou „Parovi“ gde je pokazao da je na dedu pravi šoumen, ali Nikola je drugačiji, te je do sada izbegavao da se pojavljuje u javnosti.

Kako se navodi Nikola je radio do sada kao fitnes instruktor, završio je DIF. Ovim povodom smo pozvali i pevača Eru Ojdanića, koji je priznao da ih je sve zatekla informacija o hapšenju njegovog unuka.

-Čuo sam da su privedeni neki momci, među njima je i moj unuk Nikola. On je dečko fakultetski obrazovan,završio je DIF, i radi kao trener u nekoj teretani. Pričao mi je da moja koleginica, koja je bila sa mnom u rijalitiju, vežba kod njega i da ga je upoznala sa nekim svojim menadžerom, i da se druže.Osim toga ja ništa drugo ne znam, niti je on ikada bilo šta pomenuo vezano za neke devojke ili bilo šta što je van zakona. Toliko mogu da kažem, sve ostalo ćemo videti kada bude izašao na slobodu. On je jedno od najbolje dece u našoj familiji, i mogu vam reći da smo svi zatečeni. – rekao je Era za Vesti.

Pored Ere kontaktirali smo i sa njegovim bratom, Urošem, koji je specijalno za „Vesti“ rekao:

-Nikola nema veze sa prostitucijom,nije on iz tog miljea.Normalan je dečko, radi kao fitnes instruktor i logično je da bude okruženim lepim i zgodnim devojkama. – poručio je Uroš.

Seks od 500 do 5000 evra?

Kako upućeni tvrde devojke koje se bave elitnom prostitucijom, mogu da zarade od 500 do 5000 evra za noć kada je reč o domaćim klijentima, dok su te sume daleko veće kada je reč o stranoj eliti.

-Devojke iz raznih razloga počinju da rade taj posao, i često ljudi misle da su to samo poznate dame. Međutim, tu imate dame raznih zanimanja kojima je u većini slučajeva bitan lagodan život i velika zarada koju mogu da ostvare baveći se ovim poslom. – rekao nam je naš izvor.

Policija zaplenila sve stvari

U akciji policije, uhapšenima su oduzeti mobilni telefoni, laptopovi ali i katalozi sa cenama devojaka i uslugama koje nude, kao i celokupan spisak u kojim hotelima su odsedale i primale mušterije.

-Uhapšene su devojke koje su se prosituisale, ali one po zakonu odgovaraju prekršajno i biće u postuku saslušane kao svedoci protiv uhapšenih lica koje se sumnjice da su makroi. – rekao je naš izvor iz MUP-a.

3 COMMENTS

  1. Treba da se legalno i legitimno otvore tz javne kuće, kao što ih ima po Setu, gde će morati da imaju kodeks za ponašanja, zdravstvenu zaštitu i kontrolu,
    a da gazde plaćaju porez itd.

  2. Ако је он најбоље дете у фамилији какво ли је тек најгоре??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here