Tanjug/AP
Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je Novaka Đokovića i osvojio je ovogodišnji US open, a posle meča govorio je o atmosferi u velikom finalu.

Medvedev je, poput Đokovića, ranijih godina bio na meti njujorške publike, ali se to u njegovom slučaju promenilo pa je ove godine imao podršku.

Ipak u velikom finalu publika je bila na Novakovoj strani, sa čime Medvedev nije u potpunosti saglasan.

– Bilo je tamo mnogo Srba. Nisam čuo da neko navija protiv mene, čuo sam vrištanje za Novaka. Naravno, u tim momentima nije lako, ne dešava se često da navijači viču tokom pripreme za poen, nismo navikli na to. Ali… Ja o tome ne razmišljam, nemam kako to da promenim, moram da se fokusiram na sebe, nebitno da li i ko navija – istakao je Medvedev, a prenosi Sputnik.

Ruski teniser je osetio kako izgleda kada se američka publika ustremi tokom njegovog puta ka finalu prethodnog turnira 2020. godine.

– Vikali su protiv mene tada, sve do finala, tada su navijali za mene. Moj stav je da sve prihvatim mirno i da budem ja. Ne samo sa publikom, u životu. Ja samo želim da budem ja, a na ljudima je da odluče da li će me voleti ili ne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here