Tanjug
Dmitrij Medvedev

Rezultati referenduma u DNR i LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti govore da se te teritorije vraćaju u sastav Rusije, saopštio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

“Referendumi su završeni. Rezultati su očigledni. Dobro došli kući, u Rusiju”, napisao je Medvedev.

Nakon obrade 100 odsto biračkih listića na referendumu u Zaporoškoj oblasti za ulazak u sastav Rusije glasalo je 93,11 odsto, saopštila je Oblasna izborna komisija.

I u Hersonskoj oblasti su prebrojani svi birački listići – 87,05 odsto građana je dalo podršku ulasku oblasti u sastav Rusije.

Posle prebrojanih 31,74 odsto biračkih listića u Donjeckoj narodnoj republici, 93,95 odsto je glasalo za ulazak republike u sastav Rusije, saopštila je Centralna izborna komisija.

7 COMMENTS

    • Gde si ti bio od 2014. god do 2022.god.? Da si nio u Donjeckoj oblasti znao bi sta je pakao. Oni su KUCI, hteli mi to ili ne. Vidim i na Krimu im je lose u pm.?

  1. Kojo bre kuci? Ajde ti sto cestitas pomozi braci! Svi normalni beze iz Rusije a ti jos cestitas na 97 % hahahahaha. Pa jest : takav postotak moze samo ispod puscanih cevi.

  2. Nije sve jedno kada preko 90 posto stanonistva glasa na referendumu. Ovo je samo dokaz da je istocna Ukrajina u sustini Rusija.

  3. SRBIJA USKORO U EU I NATO! KONAČNO SVOJI NA SVOME MEĐU SVOJIMA! ŽIVELA SRBIJA,EVROPSKA NATO SRBIJA!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here