MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde iza sebe su ostavili prilično neuspešnu nedelju u Evroligi, pošto su poraženi od Anadolu Efesa i Asvela. Samim tim, sa velikom motivacijom i željom dočekuju ponedeljak, kada u okviru ABA lige igraju protiv Mege Soccerbet derbi meč regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda za sada ima skor 11-2 u ABA ligi i bori se za čeonu poziciju pred plej-of. Trener Dejan Radonjić ističe da ekipu očekuje utakmica sa veoma talentovanim košarkašima Mege.

– Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalaze brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu – tvrdi Radonjić.

Sličnu misao deli i Ognjen Dobrić, koji je do sada bezbroj puta igrao sa Megom. Bilo je tu raznih situacija, ali su crveno-belih uglavnom na kraju izlazili kao pobednici.

– U dosadašnjem delu sezone pokazali su da imaju veliki kvalitet i to pokazuju ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama koje prikazuju. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova – zaključuje Dobrić.

Utakmica se igra sutra sa početkom od 18:00 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here