Foto: MN Press
KK Mega Sokerbet

Košarkaši Mega su doputovali na Bahame gde će odigrati dve utakmice sa Indijanom, legendarnom NCAA.

Prva utakmica će se igrati u noći između 13. i 14. avgusta od 1:30 sati posle ponoći po našem vremenu, dok je druga utakmica zakazana za 15. avgust od 19 casova po našem vremenu.

Obe utakmice će biti odigrane u Atlantis Rizortu na Rajskom ostrvu na Bahamima.

Ovo je već treći boravak ekipe Mege na ovoj egzoticnoj destinaciji pošto su na Bahamima 2018. godine odigrali utakmicu protiv Kentakija dok su 2019. godine igrali dve utakmice protiv ekipe Teksas Teka.

Trener Mega Basketa Vladimir Jovanović je na put poveo 12 igrača: Dejšon Smit, Nikola Kočović, Luka Paunović, Luka Bogavac, Nikola Ðurišić, Malkolm Kazalon, Luka Cerovina, Nikola Jović, Matej Rudan, Boriša Simanić, Karlo Matković i Mladen Vujić.

Protivnik Mege će biti ekipa Univerziteta Indijana koji je petostruki šampion NCAA, kao i poslednja ekipa koja je osvojila titulu bez poraza u sezoni, što im je pošlo za rukom 1976. godine.

Na klupi Indijane se nalazi Majk Vudson koji je pored mesta pomoćnog trenera u nekoliko NBA ekipa, bio i glavni trener Atlante u periodu od 2004. do 2010. godine, kao i prvi trener Njujork Niksa od 2012. do 2014. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here