EPA-EFE
Džon Mekinro i Novak Đoković

Tema broj 1 na Vimbldonu i dalje je obraćanje Novaka Đokovića navijačima po završetku meča protiv Holgera Runea. Reakcije su oprečne, a legendarni Džon Mekinro stao je u odbranu srpskog asa.

On je u studiju BBC vodio raspravu sa voditeljkom Kler Bolding i podržao Đokovića.

– Mogu samo da kažem „tako treba.“ Šta je to loše uradio? Takmiči se jače i bolje nego što se iko ikada takmičio. Da li je to možda zbog mesta odakle je? On je kao Dart Vejder u poređenju sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Niko nije mogao da se poredi sa njima zbog onoga što su doneli. A onda se pojavio neki momak, Đoković i rasturio žurku. Zato, kako bi bilo da ga malo poštujemo posle svega? On je momak koji je ubedljivo pretrpeo najteži udar i zato mogu da kažem da je on najveći koji je ikad igrao – rekao je Mekinro.

Voditeljka je kontrirala da je jasno da danski navijači nisu navijali protiv njega i da prosto ne može da veruje da na Centralnom terenu Vimbldona neko može da navija isključivo protiv nekog, ali je nekadašnji veliki šampion imao spreman odgovor.

– Zar ne mislite da je bilo bar 100 mečeva u poslednjih 10, 15 godina u kojima je Đoković naišao na nepoštovanje samo zato što je toliko dobar?

1 COMMENT

  1. Cuj brani! Digla se hajka oko Djokovica, pa Djokovic je upravu. Pazi ti to, zezaju coveka toliko godina i kad im covek uzvrati njima smeta! Ma cela Srbije ima da kaze GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD NNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here