Tanjug/AP

Džon Mekinro, nekada prvi reket sveta, uključio se u raspravu oko odluke Novaka Đokovića da se ne vakciniše protiv koronavirusa.

Mekinro je rekao da je Novak najbolji igrač kog je ikad gledao, ali je i kritikovao njegovu odluku da se ne vakciniše po cenu i da ne igra na velikim takmičenjima.

Amerikanac veruje da je svetski broj jedan propustio priliku da odmakne Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru u nezvaničnoj trci za najboljeg tenisera svih vremena.

– Novak Đoković je jasno najbolji teniser sveta i, po mom mišljenju, najbolji kojeg sam ikada video. Sada propušta priliku da nastavi da radi to što radi, kao što je propustio u Australiji – kaže Mekinro.

On dodaje da mu nije jasno zašto je Đoković doneo takvu odluku.

– Vidimo da su svi vakcinisani dobro, da se na terenu snalaze kako treba. On juri Rafu i Federera već 15 godina i kada ih je konačno stigao i bio spreman u sprintu da ih prestigne, stao je. Sada je zaglavljen u blatu zbog odluke da se ne vakciniše – zaključio je Mekinro.

2 COMMENTS

  1. Da sve tacno ali cemu sluze onda zivotni principi i slobodne odluke? Zar se nije vec decenijama dokazivalo da su neki farmceutski produkti bili smrtonosni ili doneli veliku stetu telu? Ovo nije vakcina, ovo je kako kaze jedan prirodni lekar sa aktivnom praksom: genska terapija. Pored toga je Nole dva puta bez poteskoca prevazisao koronu. Naravno moras imati tek takvu snaznu vitalnost, pa da ne bude problema. Vakcinacija tim ljudima je cist luksus.

  2. Pa pošto je Amerikanac jasno je, zašto ne razume, oni imaju drugačije, da ne kažem variabilne principe, jedino su jim pare konstanta u principu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here