Mel i Bojana – Na ivici tame

0

 

Tomas Krejven (Mel Gibson) je veteran, detektiv za ubistva bostonske policijske stanice i samohrani otac.

 

Mel Gibson i Bojana Novaković

Kada njegova jedinica, 24-godišnja Ema (Bojana Novaković), bude ubijena na pragu njegove kuće svi će pretpostaviti da je on bio meta.

 

Ali on će uskoro početi da sumnja u suprotno i započeće misiju u kojoj će pokušati da razotkrije tajni život njegove ćerke i sazna nešto o njenom ubistvu.

 

Njegova istraga će ga dovesti do opasnog, izopačenog sveta korporativnih zataškavanja, vladinih tajnih dogovora i ubistava i do sumnjivog vladinog operativca Darijusa Džedbura (Rej Vinston) koji je poslat da ukloni dokaze.

 

Krejvenova samostalna potraga za odgovorima vezanim za smrt njegove ćerke pretvoriće se u odiseju emotivnog otkrića i iskupljenja.

 

Povratak Mela Gibsona

 

Mel Gibson se vraća na veliko platno posle više nego uspešnog perioda provedenog iza kamere. On igra Krejvena i to je njegova prva glavna uloga posle sedam godina pauze.

"Bila je to intrigantna priča,“ kaže Gibson. "To je najbitnije – ako mislim da će biti neodoljiva i zabavna za publiku, ja ću želeti da je snimim.“

"Mel nam je bio prvi i jedini izbor za ulogu Krejvena. Uloga je zahtevala nekoga njegovog kalibra; nema mnogo glumaca koji poseduju tu vrstu ozbiljnosti koju on ima,“ rekao je reditelj filma, Martin Kembel.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here