Meloun o Jokićevoj suspenziji

0

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun se suzdržao komentarisanja suspenzije koju je od NBA lige dobio Nikola Jokić.

Jokić nije nastupio u duelu sa Finiks Sansima, pošto je kažnjen jer se “udaljio sa klupe” i zgazio na teren tokom fizičkog obračuna svog saigrača Mejsona Plamlija i košarkaša Jute Dereka Fejvorsa.

– Sačuvao bih svoj novac… Bili smo ubeđeni da Jokić neće biti suspendovan, bilo je i sličnih slučajeva. Vidite da je bilo drugačije – rekao je Meloun i dodao:

– Nikola je, izgleda, bio malo agresivniji u hodanju duž aut linije. Nadležni su mislili da je situacija mogla da eskalira. Odluka je takva i moramo da živimo sa tim – rekao je Meloun.

Jedna utakmica suspenzije za Nikolu Jokića je protekla bezbolno za Denver Nagetse, koji su bez pomoći svog najboljeg igrača savladali Finiks Sanse. Ekipa iz Kolorada je deklasirala tim koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov rezultatom 132:95.

Nagetsi su odigrali sjajnu timsku utakmicu, a predvodio ih je Pol Milsap sa 20 poena i 9 skokova, Malik Bizli je dodao poen manje, a Monte Moris je dodao 17.

Trener Majk Meloun je iskoristio činjenicu da se suočava sa jednom od najgorih ekipa lige i ravnomerno je raspodelio minute, zaigralo je svih 12 igrača, a čak desetorica su na terenu provela više od 20 minuta.

U timu Sansa bolji od ostalih, kao po običaju, bio je Devin Buker sa 35 poena, Džoš Džekson je dodao 17, a u odsustvu Deandrea Ejtona, sa centarske pozicije je Hrvat Dragan Bender ubacio 14 poena.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here