Vladimir Stanišić
Planinski biser u Republici Srpskoj za mnoge je oaza sreće, avanture i odlične hrane

Uprava Olimpijskog centra Jahorina još jednom je pokazala svoju humanu stranu, donacijom polovine svojih plata generalni direktor, Dejan Ljevnaić i svi izvršni direktori pružili su podršku Republici Srpskoj u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Odričući se polovine svojih plata celokupan menadžment OC Jahorina izdvojio je sredstva za sanaciju posljedica izazvanih koronavirusom kako bi doprineo u zajedničkoj borbi svim građanima Republike Srpske, ali i izazvao sve privrednike i menadžere da učine isto.

– Trenutno se nalazimo u jako teškoj situaciji, činjenica je da ne znamo kada će sve ovo biti gotovo i kolike će biti posledice za ceo svet. Najmanje što možemo učiniti u ovakvim situacijama je da pružimo podršku jedni drugima, prvenstveno Vladi RS i svima koji rade danonoćno da bi se izborili sa ovom pošasti. Ponosan sam na moj tim, jer se držimo zajedno i u teškim situacijama i apelujem na sve građane da budu disciplinovani i pridržavaju se svih mera i propisa kako bismo kroz sve ovo prošli sa minimalnim posledicama. Mi kao Olimpijski centar Jahorina smo na raspolaganju sa svojim kapacitetima i pomoćićemo kad god smo za to u mogućnosti. Svim našim zaposlenima smo isplatili ranije plate za mart kako bi imali sredstva dok su kod kuće. Nadamo se da će nam se u ovoj borbi pridružiti i pružiti podršku svi oni koji su u mogućnosti i da ćemo svojim primerom inspirisati bar još nekoga – rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here