sarajoofficial

Sara Jovanović i Nevena Božović već neko izvesno vreme nisu u dobrim odnosima.

Njih dve su se srele u Herceg Novom gde se održao festival “Skale 2022.”, ali izgleda da Nevena ne odustaje od svojih principa. Ona je čak i napustila festival u nekom trenutku, samo da se ne bi srela sa Sarom.

– Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih – opisala je Sara Nevenin postupak.

Podsetimo, godinama se priča o sukobu pevačica Sare Jo i Nevene Božović, koje su se zajedno takmičile u šou programu “Prvi glas Srbije”, a potom zajedno i nastupale u grupi “Moje 3”, a Sara je sada otkrila šta se zaista dogodilo među njima.

– U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni. Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu – rekla je Sara.

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here