Pexels

Ovan

Decembar će za osobe rođene u znaku Ovna biti veoma turbulentan mesec. Trebalo bi da se pripremite za velike događaje koji će vam transformisati život! Pomračenje Meseca 30. decembra doneće velike promene. Biće tu i većih troškova oko renoviranja kuće. Stoji vam i mogućnost preseljenja. Ne brinite, uticaj Jupitera učiniće sve promene prijatnim. Pomračenje Meseca će uticati i na ljubavni život i na finansijski plan, dok će pomračenje Sunca imati uticaj na vaš duhovni život i uverenja.

Ljubav

Pod uticajem Venere, Ovnovi će ovog meseca biti veoma romantični i strastveni. Boljom komunikacijom u ovom periodu učinićete svoju vezu harmoničnijom. Slobodni Ovnovi privlačiće nove zanimljive osobe suprotnog pola poput magneta. Oni koji su u vezi, napraviće korak dalje, ili će raskinuti. U porodici su odnosi solidni. Poboljšaće se i zajednički budžet, a decembar će doneti mnogo lepih trenutaka.

Zdravlje

Možete da budete mirni, jer nema većih problema sa zdravljem tokom ovog perioda, predviđa mesečni horoskop za decembar 2020. godine. Dobro zdravlje doprineće vašoj sreći, a ako budete vežbali i prazili na ishranu, stvari će se dodatno poboljšati.

Karijera i novac:

Tokom ovog perioda nema većeg progresa na polju posla. Teško ćete uspeti da ostvarite sve poslovne ciljeve, čak i težak i naporan rad neće doneti značajno bolje rezultate. Pomračenje Meseca imaće radikalan uticaj na polje finansija. Ovo je dobro vreme da ponovo preispitate trenutne metode ulaganja i planiranja. Postoji mogućnost da pronađete sasvim novi izvor prihoda, a to su promene koje će dugoročno biti veoma dobre.

Bik

Pomračenje Meseca koje će se dogoditi 30. novembra donosi u vaš život značane i trajne promene na polju ljubavi i finansija. Nakon pomračenja Sunca, dogodiće se i pomračenje Meseca 14. decembra što će, takođe uticati na sve Bikove. Ova astrološka promena će doneti poboljšanje kad je zdravlje u pitanju.

Ljubav:

Ako ste u vezi, naćićete se na prekretnici. Ili će se odnos sa partnerom popraviti ili ćete prekinuti jednom za svagada. Ovo će biti mesec velikih odluka, zato dobro razmislite pre nego što donesete konačnu odluku. Oni Bikovi koji su u srećnoj emotivnoj vezu, uživaće još više nakon 15. decembra. Ako ste singl, postoji velika šansa da sretnete osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Zvezde su vam nakolonjene, pa iskoristite ovaj momenat. Dok će vam na ostalim poljima cvetati ruže, sa porodicom će biti manjih nesuglasica. Prisutna je nervoza, pa se trudite da ne reagujete ishitreno i dobro razmislite pre nego što nešto kažete što bi moglo da povredi bliske osobe. Izbegavajte veća porodična okupljanja.

Zdravlje:

Zdravlje je odlično. Nećete imati nikakvih problema, osećaćete tokom celog meseca nalet pozitivne energije. Savet astrologa je da se ne opuštate previše tokom praznika i da povedete račna o ishrani.

Karijera:

Što se tiče finansija, pred vama je period dobrih prilika, a na vama je da pametno izaberete. Nadređeni će prepozanti vaš trud i zalaganje, pa je moguća i povišica ili unapređenje. Karijera ide u dobrom smeru. Najpovoljniji period je za Bikove koji se bave nekom umetnošću i kreativnim poslovima.

Blizanci

Pomračenje Meseca 30. novembra će značajno da utiče na Blizance. Najveće promene ćete osetiti na polju ljubavi. Moguće je da će doći do raskida, ali i mogućnosti da upoznte osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Veze će biti na velikom ispitu ovog meseca. Ovo pomračenje će vam doneti i promene na finansijskom planu. Spremite se za mesec uzbudljivh događaja.

Ljubav:

Decembar će biti izazovan za vas i vašeg partnera. Moguće su nesuglasice i česte rasprave. Ako uspete da prebrodite ovaj period pred vama su godine pune lepih dešavanja. Međutim, biće i onih kojima će decembar doneti velike promene i raskide. Slobodni Blizanci će imati priliku da upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati. Neko od prijatelja će vas upoznati sa tom osobom. U porodici, odnosi sa starijim članovima biće puni verbalnih sukoba. Porodična atmosfera neće biti povoljna. Potrudite se da održite prisebnost i pokušate da postignete mir.

Zdravlje:

Pokušajte da se što više odmarate. Prijala bi vam meditacija. Osećate se iscrpljeno i konstantno umorno. Ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Karijera:

Decembar je povoljan za napredak u karijeri. Mnogi će dobiti podršku starijih kolega, pa ćete lakše postići sve što ste zamislili. Vaš trud će biti velikodušno nagrađen. Okruženje na radnom mestu biće izuzetno prijatno. Možete očekivatii veći priliv novca.

Rak

Decembar 2020. godine će biti uspešan samo ako budete spremni za timski rad i saradnju sa okolinom. Planeta koja vlada vašim znakom se nalazi u zapadnoj polovini grafikona, što znači da nije povoljan period da započinjete samostalno neke poslove ili da pravite rizična ulaganja. Dobro posmatrajte šta se dešava oko vas. Ovog meseca ćete naročito morati da bude oprezni, jer vas i najmanji propust može puno koštati. Pomračenje Meseca 30. novembra će značajno uticati na sve Rakove. Na udaru će biti vaše samopouzdanje i možete osetit manji pad energije. U odnosu sa prijateljima i porodicom desiće se određene promene.

Ljubav:

Do 15. decembra moguće su trzavice na polju ljubavi, a nakon toga ćete uploviti u mirniji period. Slobodni Rakovi će imati puno zanimljivih susreta, a naročito će period nakon 22. decembra biti interesantan. Moguće je da ćete ljubav pronaći na radnom mestu. U porodici, moguća su neslaganja što će dovesti do tenzija u vašem domu. Budite pametni i izbegavajte svađe po svaku cenu kako biste sačuvali energiju.

Zdravlje:

Zdravlje će biti solidno, bez većih promena. Astrolozi savetuju da povedete računa o ishrani. Dobro bi vam došla dijeta.

Karijera:

Astrolozi predviđaju da će doći do značajnih promena kada je karijera u pitanju. Ukoliko niste zadovoljni poslom, ovo je odličan period da ga promenite. Zvezde nisu blagonaklone prema Rakovima kada su finanasije u pitanju, zato je potrebno da počnete da štedite. Decembar je mesec koji će doneti i neke neočekivane troškove.

Lav

Pomračenje Sunca 14. decembra, zahteva od Lava da promeni svoj izgled i ličnost. Finansijske strategije i metode, moraju da se menjaju. Bogatstvo vam se smeši ovog meseca. Pomračenje meseca, 30.12, u vaš život će doneti neka nova razmišljanja o duhovnosti.

Ljubavni život:

Lav će imati harmoničan odnos sa supružnikom ovaj mesec. Strast će zavladati posle 16. decembra. Lavovi – samci uleteće u ljubavnu aferu. Slobodno izražavajte svoja osećanja. Porodična sreća je ono što će zadesiti Lava u decembru. Porodično okupljanje biće krajnje srećno. Deca će uživati u sreći i ljubavi. Porodiči troškovi neće prekoračivati budžet.

Zdravlje:

Decembar će Lavu doneti blagostanje. Neće imati nikakvnih zdravstvenih problema. Da biste bili još zdraviji, redovno se detoksikujte. Vežbajte i pridržavajte se pravilne ishrane.

Posao:

Lavu sve ide od ruke. Poslovne kolege ga obožavaju, planovi se ispunjavaju onako kako ste ih zamislili. Na vama je samo da ne zloupotrebite data vam ovlaštenja na poslu. Izbegavajte rizične investicije.

Devica

Devica će silom prilika morati da obrati pažnju na porodične odnose. Karijera i druge ambicije, ovog meseca padaju u drugi plan. Što god da radila, Devica treba da sve svoje poslove zasniva na emocionalnom blagostanju. Pomračenje Sunca, 14. decembra donosi velike promene u porodičnim vezama. Vaš uspeh ovog meseca zavisi od vaše sposobnosti da uravnotežite različite faktore svog života: karijeru, porodicu, ljubav, ali i lično zadovoljstvo.

Ljubavni život:

Devica će ovaj mesec uživati u ljubavi sa supružnikom. Biće tu i nesporazuma, ali morate da napravite kompromis. Do 15. decembra, ljubav će da cveta. Device koje su do sada bile bez partnera, ljubav će pronaći na porodičnim proslavama. Radite na komunikaciji – to će popraviti vaš ljubavni život. U porodici, atmosfera će biti dosta narušena. Deca će biti ozbiljno pogođena negativnom situacijom u porodici. Na vama je da smirite situaciju.

Zdravlje:

Morate da naučite kako da se opustite. Svoje zdravlje možete ugroziti ubrzanim ritmom života. Praznici će doprineti tome da se malo odmorite. Usredsredite se na ono što je stvarno važno.

Posao:

Porodica vas neće podržavati u poslovnim planovima za decembar. Kolege će biti krajnje neprijateljski raspoložene. Naporan rad neće vam doneti nikakve rezultate – bar ne ovaj mesec. Iako imate novca, treba da smanjite troškove.

Vaga

Drugo pomračenje koje će znatno uticati na Vagu je pomračenje Sunca, koje će se desiti 14.12. 2020. godine i ono će uticati na akademski rast i društvene i lične odnose Vage. Vaga će da preispita svoje duhovno stanje i stanje vere, te će imati priliku da ispravi greške u poimanju ovih uverenja.

Ljubavni život:

Vaga će ovog meseca sa partnerom da vodi žustre razgovore o duhovnim, ali i finansijskim pitanjima. Mudra Vaga mora da uključi svoj intelekt, ako hoće da pobedi u ovim razgovorima. Posle 16. decembra, atmosfera će postati senzualnija zbog uticaja Marsa. Sve je dobro što se dobro svrši. Samci u ovom horoskopskom znaki treba da se spreme, jer ih očekuju romantične veze. Ljubav će naći veoma brzo. Upoznaće nekog ko je veoma pozitivan. Ali, ne žurite. Dopustite da uživate u nastanku jedne ljubavi. U porodici vas čeka svečana atmosfera sa puno proslava i zabava. Porodične finansije su više nego dovoljne za pokrivanje svih troškova. Napredak dece u sportskim i akademskim aktivnostima biće vidljiv. Porodična atmosfera biće izuzetno prijatna.

Zdravlje:

Vage moraju biti oprezne kada je zdravlje u pitanju. Posle 21. decembra, moguće su veoma stresne situacije koje zahtevaju odmor. Ozbiljne bolesti će se vratiti i veoma je bitno da se na vreme javite svom lekaru. Bavite se meditacijom, sportom, dijetom – kako biste se oslobodili od stresa.

Karijera:

Negde dobijaš, negde gubiš. Vaga će u decembru uživati u harmoničnim porodičnim uslovima, dok će joj karijera trpeti. Na radnom mestu atmosfera će biti konfliktna, zbog negativnih saradnika. Doći će do nesporazuma sa saradnicima, ali novca neće manjkati.

Škorpija

Puno lepih životnih promena čeka Škorpije u decembru, predviđa mesečni horoskop! Položaj zvezda vam tokom ovog perioda omogućava finansijski prosperitet i odlične porodične odnose. Pomračenje Sunca (14. decembra) i Meseca (30. decembra) pozitivno će uticati na sve Škorpije. Uspećete da prevaziđete sve teškoće na koje naiđete i mnogo ćete napredovati. U fokusu su uspeh u karijeri i odlične finansije. Sada je pravi i najpovoljniji trenutak da osigurate bolju budućnost.

Ljubav:

Ako imate partnera koji zna da toleriše vaš snažan temperament, sve će biti idilično ovog meseca. Ni strasti neće nedostajati u vašoj vezi. Sve će biti savršeno i harmonično. Slobodne Škorpije mogle bi da pronađu partnera na radnom mestu, naročito posle 15. decembra. Probleme na polju porodice mogle bi da stvore samo finansije, ali uz dobar finansijski plan to lako može da se spreči. Može doći do potpuno nepotrebnih tenzija. Izbegavajte konflikte sa članovima porodice.

Zdravlje:

Na ovom polju tokom decembra nema problema. Uticaj Marsa preokrenuće sve u vašu korist kada je u pitanju zdravlje. Bićete puni energije, pozitivni i veseli. Hronična oboljenja biće pod kontrolom.

Karijera i novac:

Tokom decembra imaćete puno prilika da se dokažete na poslu, možda i da napredujete ili promenite posao ili poziciju u trenutnoj firmi. Finansijska situacija će se značajno popraviti.

Strelac

Ovo će za vas biti turbulentan mesec. Mars će znatno uticati na vaš znak i doneće neke promene koje niste očekivali, zato je vreme da konce uzmete u svoje ruke i više se posvetite sebi i ličnim željama i ciljevima. Ako budete imali dovoljno hrabrosti uz malo rada, iz ovog meseca, ćete izaći kao pobedik.

Pomračenje Sunca koje će se dogoditi 14. decembra če uticatu na vašu predstavu o sebi, ali i na ljubavni status. Svi vaši nedostaci će izaći na površinu i samopouzdanje će vam biti narušeno. Ako se posvetite sebi, sledi radikalno poboljšanje nakon decembra. Zvezde vam nude priliku da promenite sve ono što vas muči, a rezultati neće izostati ako se potrudite.

Ljubav:

Ljubavni život će biti izuzetno dobar zbog povoljog uticaja Marsa na vaš znak. Slobodnim Strelčevima se smeši prilika za zanimljivo poznanstvo. Upoznaćete osobu koja će vam u svemu odgovarati. Pažljivo gledajte, jer je moguće da je to neko iz vašeg bliskog okruženja. U poroedici, odnosi će biti haotični, nedostajaće harmonije, a moguće su česte rasprave. Porodični troškovi će premašiti budžet, pa će to biti najčešći uzrok verbalnih sukoba.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti poljuljano. Neophodno je da povedete računa o životnim navikama i ishrani. Astrolozi savetuju veći unos vitamina. Tokom većeg dela meseca bićete mrzovoljni i neraspoloženi.

Karijera:

Ni na poslovnom planu situacija nije ništa povoljnija. Okuženje na poslu vam ne odgovara, pa ste zbog toga nervozn. Iako biste najradije promenili posao, sada nije povoljan trenutak za to. Karijera vam stagnira, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite. Nakon decembra za vas dolazi povoljnji period.

Jarac

Mesečni horoskop za decembar 2020. godine za rođene u znaku Jarca predviđa ispunjenje baš svih želja. Harizma će vam biti sjajna, bićete puni samopouzdanja. Koji god izazov da vam se nametne, bićete u stanju da ga lako prevaziđete. Važno je samo da tokom ovog meseca sebi postavite jasne ciljeve koje želite da ispunite i da tome težite. Decembar će vašem znaku doneti i preispitivanje prošlosti i nagon za velikim promenama. Tražićete sreću, pretežno kroz samoanalizu svoje ličnosti.

Ljubav:

Ako ste u nestabilnom braku, ovaj period će vam biti težak i turbulentan. Biće vam potrebna dobra taktika i odgovor sa druge strane da biste prevazišli teškoće. Sa druge strane, slobodni Jarčevi imaće mnoštvo prilika za novu ljubav do 16. decembra, pod uticajem Venere. Kvalitetne i stabilne veze Jarčeva u ovom periodu uplovljavaju u brakove, dok se kratke i loše veze prekidaju usled upoznavanja nove osobe. U porodici, finansije će biti razlog za brigu i svađe. Odnos sa starijim članovima porodice biće, najblaže rečeno, haotičan. Biće puno konflikata, za čije rešavanje će vam trebati sve strpljenje ovog sveta.

Zdravlje:

Na ovom polju tokom decembra nemate problema. Na kraju meseca bi trebalo da se što više opuštate. Fokusirajte se na važne stvari i ostaćete vitalni i puni energije. Ovo je period kada ne smete da zaboravite na fizičku aktivnost i pravilnu ishranu.

Karijera i novac:

Imaćete sve više posla, ali priznanja i nagrade će izostati. Postoji mogućnost poslovnog putovanja, ali ono vam neće doneti benefite kojima ste se nadali. Sve što sada možete jeste da date sve od sebe i da strpljivo čekate bolje dane. Iako karijera stagnira, novčana situacija je prilično dobra. Samo se čuvajte riskantnih ulaganja.

Vodolija

Tokom decembra Vodolije će biti usredsređene na sopstvenu volju i lične želje. Uspećete da usmerite životne okolnosti da vam idu na ruku, ali na tom putu morate da povedete računa i o drugim ljudima. Pomračenje Sunca 14. decembra doneće promene na polju društvenog života, koje mogu dovesti i do promene posla.

Ljubav:

Vodolije ovog meseca tragaju za savršenstvom i duhovnošću. Pod uticajem Marsa biće senzualnije nego inače, a Venera će se postarati za romantiku. Bračni život biće lepši nego ikada. Slobodne Vodolije imaće puno prilika da upoznaju nove ljude, ali samo retki će odgovarati njihovoj neobičnoj prirodi. U porodici, odnosi će tokom decembra biti sjajni, predviđa mesečni horoskop. Imaćete podršku starijih članova porodice, a atmosfera će generalno biti puna veselja i radosti.

Zdravlje:

I na polju zdravlja stižu sjajne vesti. Promenom načina života uspećete da ublažite ili izlečite mnoge hronične bolesti. Osim toga, ovog meseca ćete i izgledati sjajno, jer ćete se osećati tako dobro iznutra. Redovno vežbanje i pravilna ishrana dodatno će dobro uticati.

Karijera i novac:

Odličan period za Vodolije i kada je u pitanju profesionalni razvoj. Imaćete podršku kolega i poznanika iz svoje branše. Vaš trud i rad biće nagrađeni odličnim finansijskim stimulacijama. Atmosfera na poslu biće sjajna i neće biti nikakvih problema.

Ribe

Astrolozi kažu da će decembar 2020. za Ribe biti pun uzbuđenja i turbulencija. Biće puno verbalnih sukoba i stresnih situacija. Zbog položaja planeta obuzeće vas želja da budete lider u svemu što radite. Razmislite još jednom, jer bi saradnja sa okolinom mogla da vas poštedi stresa i olakša vam posao. Pomračenje Sunca 14. decembra i pomračenje Meseca koje će se dogoditi 30. novembra ozbiljno će uticati na sve Ribe. Glavne promene osetićete na polju karijere i ljubavi. Naoružajte se strpljenjem, decembar će biti naporan mesec za vas.

Ljubav:

Decembar će biti u znaku ljubomore i strasti. Više razgovarajte sa partnerom kako biste izbegli stresne situacije. Nakon 21. decembra starsti se stišavaju i započinje mirniji period, zbog pozitivnog uticaja Merkura na vaš znak. Za slobodne Ribe povoljan period za ljubav traje sve do 16. decembra. Zainteresovaće vas neko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip. U porodici, biće dosta sukoba. Naročito stariji članovi neće vam biti naklonjeni. Biće vam potrebno više strpljenja i truda da bi se održao skladan odnos sa svima. Ni finansijska situacija u okviru porodice neće biti sjajna.

Zdravlje:

Pomračenje Meseca će izazvati dosta stresa, zato iskoristite svaku moguću priliku da se opustite i radite više stvari koje vas čine srećnim. Ne postoji mogućnost za veće zdravstvene probleme. Astrolozi savetuju da se ne upuštate ni u kakve ozbiljnije sportske aktivnosti.

Karijera:

Pre nego što usledi povoljan period desiće se značajne turbulencije tokom decembra na poslovnom planu. Moraćete da prebrodite neke stresne situacije, ali nakon toga zvezde vam donose poboljšanje i napredak u karijeri. Mesec je povoljan za započinjanje novih projekata. Ulaganja će se isplatiti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here