Argentinski fudbaler i član Barselone, Lionel Mesi, posle poraza od Osasune u 37. kolu La Lige, nije krio razočarenje. 

Barselona igra loše otkako se sezona nastavila i svojim greškama, odnosno “prosipanjem” bodova na ovakvim mečevima dopustila je Real Madridu da osvoji titulu.

– Nismo očekivali da ćemo završiti na ovakav način, ali to je ogledalo naše sezone. Bili smo nekonstantan i slab tim koji su drugi pobeđivali na tempo i želju. Bilo je lako postići gol protiv Barselone – rekao je Mesi.

– Real je uradio ono što je morao. Nisu izgubili utakmicu otkako je sezona nastavljena, što je pohvala, ali mi smo im umnogome pomogli ‘prosipavši’ bodove tako gde nije trebalo – dodao je Argentinac.

Mesi individualno iza sebe ima odličnu sezonu, te je na 32 meča u La Ligi dao 23 gola uz 21 asistenciju.

– Moramo biti samokritični počevši od nas igrača, pa preko svih u klubu. Madrid je pobedio na svim utakmicama, a mi smo Barselona i u obavezi smo da isto to uradimo. Moramo da gledamo sebe, ne protivnika.

Mesi kaže da nešto morada se promeni jer Liga šampiona još uvek nije završena, a tim očekuju mečevi sa Npolijem.

– Nešto mora da se promeni, ako do toga ne dođe izgubićemo od Napolija. Treba da iščistimo glavu i da mislima budemo samo u Ligi šampiona. Navijači su ljuti zbog sezone i mi smo takođe. Normalno je tako da se osećaju, pa ko ne bi posle onakvih poraza od Rome i Liverpula (u Ligi šampiona). Navijači gube strpljenje jer im ništa ne vraćamo zauzvrat – zaključio je Mesi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here