Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi u intervjuu za špansku televiziju “La Sexta” otvoreno je govorio o svom odnosu sa doskorašnjim predsednikom katalonskog kluba Đozepom Bartomeuom.

Očekivano, Argentinac nije imao lepe reči za bivšeg funkcionera Barselone.

– Predsednik Bartomeu nije hteo da me pusti letos da idem i počeo je da priča razne priče kako bi od mene napravio negativca. Znao sam da bih dobio slučaj da sam otišao na sud, ali nisam želeo da na taj način odem iz kluba. Bartomeu me je prevario mnogo puta. Ne mogu da vam kažem šta mi je sve obećao, ali mogu da je mnogo puta lagao tokom svih ovih godina – kaže Mesi.

Mesi je zahvalan Barseloni na svemu što mu je pružila u životu.

– Barselnona je moj život. Za dres Barse me vežu najjače emocije. Ovde sam od svoje 13. godine, duže živim ovde nego u Argentini. Sve sam u ovom klubu naučio. Ovde sam odrastao i ovaj klub me je oblikovao kao igrača i osobu. Dao mi je sve i ja sam sve dao za ovaj klub – kaže Mesi i dodaje:

– Mislio sam da je vreme za promenu, da sam završio ciklus. Ovog leta mi je bilo teško, ali opet sam željan i uzbuđen. Klub je jako lošem finansijskom stanju i biće teško vratiti stvari na pravi put.

Mesi poručuje da do juna neće razmišljati o drugom klubu.

– Ne pregovaram kao slobodan igrač ni sa jednim klubom. Videćemo kako će nam ići ove sezone i šta će se dogoditi. U junu ću doneti odluku i do tada neću pregovarati sa drugim ekipama – jasan je Argentinac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here