EPA/YOAN VALAT

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi razočaran je ponašanjem predsednika Barselone Žoana Laporte, koji je već nekoliko puta izjavio da bi Argentinac mogao da se vrati u katalonski klub, prenose španski mediji.

Mesi je prošle godine u suzama napustio Barselonu posle više od 20 godina provedenih u ekipi sa “Nou Kampa”.

Argentinski fudbaler je morao da ode iz Barselone, pošto zbog finansijskih restrikcija španske lige katalonski klub nije mogao da ponudi Mesiju ugovor koji je želeo.

– Ako Mesi i Nejmar odluče da se vrate u Barselonu mogu da dođu jedino kao slobodni igrači. Ne želimo da plaćamo fudbalere, koji su ovde već igrali. Struka bi na kraju morala da odluči da li bi se uklopili u novi tim – rekao je Laporta nedavno za španske medije.

“Marka” prenosi da je Mesijev otac Horhe potom nazvao Laportu i upozorio ga da u intervjuima ne spominje njegovog sina.

– Mesi je uvek biranim rečima govorio o Barseloni i ostavio je mogućnost da se jednog dana vrati. Međutim, to je trenutno nemoguće, jer je u lošim odnosima sa Laportom. Mesi misli da ga je Laporta prevario kada je morao da ode iz Barselone. Horhe Mesi je poručio Laporti da prestane da govori o njegovom sinu, jer je ta priča završena – rekao je za “Marku” izvor blizak porodici Mesi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here