Foto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Lionel Mesi, zvezda Pari Sen Žermena, najavio da će se vratiti u Barselonu jednog dana.

Argentinac je letos prešao u Pariz baš sa Nou Kampa, na kojem je proveo skoro ceo život, ali zbog teške finansijske situacije je morao da ode.

Mesi je potvrdio da će se vratiti u Barselonu.

– Uvek sam govorio da želim i spreman sam da pomognem klubu. Voleo bih da u nekom trenutku postanem tehnički sekretar. Samo ne znam da li će to biti u Barseloni ili negde drugde – počeo je Mesi za katalonski list Sport.

Međutim, jasno je da Mesija srce vuče u Kataloniju.

– Ako postoji mogućnost, voleo bih da Barseloni doprinesem koliko mogu. To je klub koji volim i voleo bih da bude dobar kao ranije. Da nastavi uspon i bude jedan od najboljih na svetu – dodao je.

I pored toga je izrazio nezadovoljstvo zbog reči predsednika Đoana Laporte da je Mesi trebalo da igra besplatno u Barseloni.

– Istina je da sam dao sve da ostanem i da me nikada nisu pitali da igram besplatno. Pitali su me da smanjim platu za 50 odsto i pristao sam bez problema. Mi smo bili u poziciji da pomognemo klubu. Niko me nije pitao da igram besplatno, tako da su reči predsednika neutemeljene. To me boli jer smatram da nije trebalo to da kaže. Time tera ljude da misle ili sumnjaju, a mislim da to ne zaslužujem – rekao je Mesi.

Mesi je potpisao dvogodišnji ugovor sa Parižanima, sa opcijom na još jednu sezonu.

Ostaje da se vidi kada će završiti karijeru, pošto se i iz njegovih reči vidi da se neće vratiti na Nou Kamp u sadašnjoj ulozi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here