Instagram.com/meganfox

Za Megan Foks kažu da je najlepša žena na svetu, a trenutno se ova holivudska glumica nalazi u Bugarskoj u kojoj snima film.

Kako je globalna filmska industrija počela ponovo da se otvara, Megan Foks se među prvima vartila na posao, te je prvo snimala u Portoriku, a sada je u Bugarskoj.

Kaže da joj je dosta karantina, da je jedno vreme provela u samoizolaciji u Los Anđelesu, kako bi se osigurala da će u Porotoriko da ode “bez korone”, pa da isto tako nastavi i u Evropu. Glumica se inače početkom godine razvela od glumca Brajana Ostina Grina sa kojim je delila bračni život 10 godina.

Megan je ubrzo nakon razvoda potvrdila vezu s reperom Mašin Gan Kelijem.

– Život mi se promenio tokom karantina. Jednostavno je bilo ludo. Nisam od onih koji se lako slažu sa sopstvenim i drugim ograničenjima, tako da je to bilo teško za mene. Ne volim autoritete, niti ih lako prihvatam, a da budem iskrena, mnogo me je taj period namučio. Ali sam naučila da budem strpljiva, i iskreno, morala sam da se predam. Sa tim ne mogu da se borim. Shvatila sam da nemam drugog izbora – rekla je ona u intervjuu za Entertainment Tonight.

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Osvrnula se na svoj život, te navela da je prekretnica za nju bio put u Afriku, u koju je otišla poslovno. Shvatila je, kako je priznala, da je veći deo života živela u strahu, osećajući se beznačajno.

– I umorna sam od toga. Htela sam da živim drugačije. Odlučila sam šta ću da uradim kada sam bila tamo i od tada svaki dan radim tako. I sve se promenilo. Kada sam prestala da se bojim i počela da uživam, moj život je postao mnogo zanimljiviji i bolji – objasnila je glumica.

Kada se vratila s putovanja odlučila je da svom mužu kaže da želi da bude sama. Grin se kasnije oglasio, te rekao da ne krivi svoju suprugu za ono što je uradila, te da je to isključivo bio njen izbor.

U intervjuu se osvrnula i na sadašnjeg dečka, te rekla:

– Istog trenutka kad smo se našli u prostoriji, postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila – rekla je Foks.

– Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje – napisala je Megan ispod crno-bele fotografije koju je nedavno objavila na Instagramu, a Grin nije mogao da ne komentariše.

Brajan je objavio niz fotografija na kojima su njihova tri zajednička sina, Noa, Bodi i Džrni, kao i njegov najstariji sin iz prvog braka Kasijus.

– Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše – napisao je Brajan aludirajući na Meganinu objavu koju je postavila samo koji sat ranije.

Podsećamo, Brajan je u maju potvrdio da su se Megan i on rastali.

– Verujem u njenu procenu. Ne želim da ljudi o njoj misle kao o negativki ili da sam ja na bilo koji način žrtva – kazao je tada Grin.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime