Instagram
Mia Borisavljević sa suprugom

Mia Borisavljević, koja se porodila 10. jula, za mesec i po skinula je devet kilograma!

Pevačica doručkuje čim se probudi i kaže da nikad ne večera, kao i da je iz ishrane potpuno izbacila belo brašno i šećer. Mia kaže da se u trudnoći ugojila 14 kilograma i da je sigurna da će uskoro imati devojačku liniju:

– Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do moje idealne kilaže.

Borisavljevićeva objašnjava da se na ovaj način hrani celog života i da joj zbog toga nije bilo teško da smrša:

– Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolači neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli.

Mia kaže da joj je u skidanju kilograma pomoglo i to što ne jede uveče:

– Nemam naviku da večeram. Poslednji obrok mi je najkasnije do 20 časova. Nikad se nisam odricala večere, nego jednostavno ne budem gladna. Ali zato, čim otvorim oči, moram da jedem. Za doručak uglavnom jedem jaja, tunjevinu ili palentu. Između obroka pojedem jabuku ili neku drugu voćku, dok je za ručak uvek neko domaće kuvano jelo, meso ili krompirići i mnogo salate.

Pevačica priča da je pored zdrave ishrane bitna i fizička aktivnost.

– U septembru ću moći da počnem da treniram, i to će mi dosta ubrzati proces skidanja kilograma. Naravno da ništa ne može preko noći i da je prirodno da se ženi posle porođaja menja telo. Ja se inače gojim u predelu stomaka, i to mi je najteže da skinem. Bitno je da ne mirujem, pored brige o dvoje dece, radim i u fitnes studiju, tako da sam aktivna po ceo dan – završava priču Mia.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here