Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić istakao je da ne shvata previše lično ni pohvale ni kritike trenera Ergina Atamana.

 

Košarkaši Anadolu Efesa ubedljivo su pobedili Olimpijakos u dvorani Mira i prijateljstva u Pireju rezultatom 86:67.

Srpski reprezentativac je odigrao gotovo bez greške i sa 27 poena, dva skoka, pet asistencija, dve ukradene i tri izgubljene lopte za 35 minuta. Posle meča, Micića su upitali da je dobra partija bila odgovor na kritike trenera Ergina Atamana.

– Možete to da gledate na taj način, ali ja ne. U odnosu na meč sa Panatinaikosom, sada sam se osećao odlično. Bila je dobra utakmica, ali je vreme da se okrenem novom meču. Isto tako je i sa lošim partijama. Ništa ne treba da ga shvatite previše lično. Može da se dogodi svakome. Bitno je jedino da se oporavite što je pre moguće.

Posle pomenutog meča sa Panatinaikosom, trener Ataman je javno kritikovao Micića istakavši da je njegova partija bila neprihvatljiva i neprofesionalna.

– Već sam rekao nekoliko puta da sve radim na svoj način. On mi je dao važnu ulogu u ovom timu, a kritiku nekad i zaslužujem. Trener ima pravo da kaže šta misli. Ne bih rekao da me je to učinilo boljim ili lošijim. Čak i kada me pohvali, trudim se samo da samo ostanem dosledan sebi.

Efes je trenutno četvrti u Evroligi sa učinkom 5-2.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here