Micić ne ide na Mundobasket!

0

Otpao sa spiska: Micić u duelu sa Tonijem Parkerom
 

Vladimir Lučić, Nemanja Dangubić, Ognjen Kuzmić, a sada i Vasilije Micić! Plejmejker minhenskog Bajerna zbog problema sa povredom kolena neće igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Španiji, saopštio je danas KSS.

 

Micić je na pripreme i došao sa povredom kolena, zbog koje je sada bio primoran da napusti tim koji je osvojio turnir u francuskom Pou.
"Problemi sa kolenom bili su jači od Micićeve želje da se bori za mesto u timu. Zbog nedostatka igrača u bekovskoj liniji, odsustva Teodosića i Nedovića, Micić je insistirao da učestvuje na turniru u Pou i pomogne ekipi. Nažalost na njega više ne možemo da računamo za SP. Zdravlje igrača je na prvom mestu, pogotovo što se radi o mladom talentovanom momku, pred kojim je lepa budućnost. Imao je odličan pristup i odnos prema radu. Na njega ćemo najozbiljnije računati u sledećim akcijama", rekao je selektor Aleksandar Đorđević, koji ima velikih problema sa stavljanjem reprezentacije.

 

Podsetimo, veliki znak pitanja stoji i nad Nemanjom Nedovićem, Milošem Teodosićem, pa i Nenadom Krstićem. Svetsko prvenstvo u Španiji igraće se od 30. avgusta do 14. septembra, a trenutno je prva želja svih ljbitelja košarke u Srbiji samo da ne bude novih povreda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here