Mihajlović: Boškov kao drugi otac

0

Siniša Mihajlović
 

"Bio mi je kao otac. Bio je učitelj, primer, na planu fudbala, ali i na ljudskom planu, jedna od onih osoba koje nikada ne biste želeli da izgubite, a kada odu ostavljaju prazninu koje je nemoguće popuniti", rekao je Mihajlović u izjavi objavljenoj na sajtu tog fudbalskog kluba.

 

"Sigurno ga nikada neću zaboraviti. Zajedno smo delili razna iskustva koja ću uvek nositi sa sobom", kazao je srpski trener.

 

Mihajlović je rekao i da che "Vujadin ostati jedinstvena osoba, koju je nemoguće oponašati, legenda srpskog fudbala i heroj za svakog navijača Sampdorije".

"Sutra odlazim u Srbiju da mu uputim poslednji pozdrav, kakav zaslužuje veliki čovek, u SPORTu i u životu, kakav je on i bio", zaključio je Mihajlović u emotivnoj izjavi.

 

Klub Sampdorija objavio je na svom sajtu vest o smrti Boškova uz naslov "Ćao, veliki Vuja!". Nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije Vujadin Boškov
preminuo je u 83 godini. Sa sa Sampdorijom je osvojio italijansko prvenstvo 1991. godine. Vest o njegovoj smrti preneli su danas vodeći italijanski mediji, navodeći da je u svetu fudbala u toj zemlji bio "voljen".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here