Mihajlović: Dobar bod sa “San Sira”!

0

Maksi Lopez u 12. i Rikijuti u 43. doneli su veliku prednost Sicilijancima na poluvremenu, ali je Marko Borijelo golovima u nastavku (48. i 80. minut) uspeo da sačuva domaćina poraza.

 

Srpski trener kaže da je pobeda njegovog tima u Milanu dovedena u pitanje, početkom drugog dela kada je domaćin uspeo da smanji prednost, ali i jedan bod sa teškog gostovanja "rosonerima" ima velik značaj u borbi koju Katanija vodi za opstanak u društvu najboljih klubova Italije.

 

"Šteta što smo odmah na startu drugog poluvremena primili gol, imali smo šansu da preko Ledezme rešimo meč. Ali, ni ovako nije loše, popravili smo prednost u odnosu na timove iz zone ispadanja", kaže srpski stručnjak i dodaje:

 

"Ovo je poklon za naše sjajne navijače, ali i korak bliže opstanku. Čeka nas Sijena naredne nedelje, a oni nemaju šta da izgube", dodao je Mihajlović.

 

Iako je Roma pobedom nad Atalantom (2:1), koja je jedan od glavnih konkurenata i kandidata za ispadanje, uspela da preuzme vrh tabele, Mihajlović smatra da će na kraju njegov bivši klub Inter uspeti da osvoji još jednu titulu.

 

"Po meni, Inter će osvojiti titulu. O čekujem da naredne nedelje Lacio savlada Romu u gradskom derbiju, i tako vrati stvari na svoje mesto", zaključio je Mihajlović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here