Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

U 13. kolu italijanske Serije A Torino i Bolonja su remizirali rezultatom 1:1 (0:0), a Siniša Mihajlović nije bio zadovoljan posle utakmice.

Srpski stručnjak je ironičnim komentarom nasmejao fudbalsku javnost na “čizmi”.

– Postavili smo novi rekord – uspeli smo da primimo gol bez ijednog šuta protivnika na naš gol – rekao je Mihajlović posle meča.

Bolonja je gubila od 69. minuta autogolom Da Koste, ali je izjednačila u 78. preko Sorijana.

– Nismo uzimali rizik, šteta jer mislim da smo zaslužili više. Možda, sa više promena, mogli smo da im nanesemo više štete – dodao je on.

Zadovoljan je i zbog bivšeg kluba, Torina, a stigao je da se našali malo i na svoj račun.

– Sa druge strane, srećan sam zbog Torina koji nije izgubio. Srećan zbog njihovog predsednika i navijača, kao i Đampaola koji je moj prijatelj i veliki trener. Siguran sam da će izaći iz ovog problema – rekao je Mihajlović, bivši trener Torina.

– Na neki način, srećan sam što su i oni osvojili bod, koristiće im da napreduju na tabeli, a u meni i dalje pomalo srce kuca za ‘bikove’. Sad ću biti u nevolji što to kažem – nasmejao se Mihajlović.

Da li krivi Da Kostu zbog autogola?

– Greške se dešavaju, ali potrebno je poverenje. Momci nikada ne odustaju, kreirali su nekoliko prilika za gol i mogli smo da pobedimo. Srećam sam zbog našeg izdanja i zbog Torina jer nije izgubio – ponovio je Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here