Youtube/News Italia 20
Siniša Mihajlović

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović imao je žestok sukob sa prvim stručnjakoom Atalante Đanpjerom Gasperinijem tokom meča 35. kola Serije A.

Gasperini je tokom meča više puta ulazio u duel sa stručnim štabom Bolonje i sudijama. Mihajlović je uzvratio na uvrede, a epilog svega je bilo isključenje trenera Atalante.

– Ako imam problem sa njihovom klupom onda ću pričati sa trenerom, tako bi isto trebalo da bude sa druge strane. Neću dopustiti da me preskaču i viču na članove mog stručnog štaba. To je manjak poštovanja i to nije u redu – rekao je Mihajlović posle utakmice.

 

– Ne sme da se usudi da vređa moju klupu, u suprotnom ću se naljutiti i biće problem. Ne može da pokazuje prstom na moju klupu. Da je uperio prstom u mene verovatno bi ostao bez istog… – dodao je trener Bolonje.

On je objasnio šta se dešavalo tokom utakmice.

– Na ovakvim mečevima čuje se sve. Ipak, ja nisam išao do klupe drugog tima i govorio im da ućute. Odgovoran sam za svoju klupu, tako da ako Gasperini ima nešto da kaže, neka kaže meni – istakao je Mihajlović.

Atalanta je slavila 1:0 golom Luisa Muriela u 63. minutu. Atalanta je trenutno druga na tabeli sa 72 boda, dok je Bolonja 10. sa 43.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here