Kako RSB nezvanično saznaje, Dijego Falćineli trenutni član Bolonje koju trenira Siniša Mihajlović , postaće novi igrač Crvene zvezde.

Dugo je Zvezda tragala za pravim rešenjem na poziciji špica i konačno ga pronašla. Dejan Stanković i Zvezda su se okrenuli ka Čizmi, a kako RSB nezvanično saznaje, Dijego Falćineli pojačaće srpskog šampiona. Dijego Falćineli je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Peruđi, a u Crvenu zvezdu dolazi na pozajmicu godinu dana sa pravom otkupa koji će iznositi 1 milion eura. Falćineli je prethodne sezone upisao 27 nastupa u Seriji B i postigao tri gola za Peruđu.

Italijanski napadač sutra će doći u Beograd i nakon lekarskih pregleda potpisati ugovor sa crveno-belima. Stanković se za Falćinelija odlučio posle konsultacija sa Sinišom Mihajlovićem, a Italijan u Zvezdu dolazi iz Bolonje koja ga je pre dve godine otkupila za 7 miliona od Sasuola. Falćineli je na Apeninskom poluostrvu promenio brojne klubove (Inter, Sasuolo, Krotone, Juve Stabiju, Lancijano i Fiorenntinu), a najbolju sezonu odigrao je u dresu Krotonea, kada je postigao 13 golova u Seriji A.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here