youtube/espreso.rs
Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović rekla je da je suština obraćanja lidera stranke Aleksandra Vučića na sednici Glavnog odbora da u toj stranci nema mesta za neradnike i lopove.

Mihajlović kaže da za pozicije u stranci treba da se plaše svi koji nemaju rezultate i oni koji stranku koriste za lične interese.

– Za neradnike i lopove nema mesta u SNS, to je bila jasna poruka Vučića i nemam ni najmanju dilemu da su je i te kako razumeli svi koji je trebalo – kazala je Mihajlovićeva.

Ona ističe da je jedan broj funkcionera SNS zaboravio osnovne vrednosti na kojima je stranka nastala i zbog čega uživa najveću popularnost u Srbiji. Mihajlovićeva naglašava da će predstojeći izbori biti jedni od najvažnijih u poslednjih nekoliko decenija.

– Na njima se neće odlučivati samo ko će voditi novu Vladu, već da li će Srbija uspeti da održi i zadrži svoju samostalnost, nezavisnost, neutralnost i dostojanstvo, koje posle toliko vremena danas imamo – rekla je potpredsednica Vlade.

3 COMMENTS

  1. Nejveći lopov i neradnik si ti, imam dokaz za to, kupio plac, regularan 1/1 građevinski, dobio info o lokaciji, platio projekat, dobio uslove, platio sve dadžbine državi i ne ne mogu. Da dobijem dozvolu dok ne dovučem infrastrukturu u ulicu koja košta ko pola naselja. Postupak traje 7meseci i košta 10,000evra za kuću od 150m2,eto tako se moja država meni odužila zato što sam mlad, imam dvoje dece, plaćam poreze, uređujem sebi život. Eto zato napušta omladina zemlju a i vi ubrzo ovde nćete. Imati od. Koga da kradete.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here