youtube/espreso.rs
Zorana Mihajlović

 Članica Predsedništva SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da zahtev dela opozicije za odlaganje redovnih parlamentarnih izbora pokazuje da se te stranke plaše odmeravanja snaga na izborima, jer znaju da nemaju program.

Mihajlovićeva je u izjavi za javnost navela da su političari iz Saveza za Srbiju i ovim zahtevom pokazali kako oni shvataju državu, odnosno da ih ne zanimaju ni građani, ni institucije kojih su im puna usta, već isključivo vlast po svaku cenu.

– Za njih je demokratija da upadaju u institucije i traže vlast bez izbora, kao i da napadaju i vređaju političke protivnike. Pokušavali su i da u izbornoj godini promene izborne uslove, i to one koje su sami postavili. Sada, u strahu da ih građani ne žele, traže da se izbori odlože, jer vide da će još jednom biti ubedljivo poraženi – rekla je Mihajlovićeva.

Ona je naglasila da nikom više od SNS-a nije u interesu da izbori budu regularni i transparentni i da ne padne ni senka na izborni proces, jer SNS ima rezultate sa kojima izlazi pred građane i ne plaši se odmeravanja snaga sa bilo kojom političkom opcijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here