Foto: Tanjug/AP
Ostoja Mijailović

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović oglasio se posle izjave bivšeg trenera Duška Vujoševića koji je izneo teške optužbe na račun svog bivšeg kluba povodom dugovanja koje ima prema njemu.

Vujošević tvrdi da je Partizan falsifikovao papire i da je pokušao da ga prevari pred Košarkaškim arbitražnin tribunalom (BAT).

Tim povodom oglasio se i predsednik KK Partizan koji je poručio trofejnom treneru da se njegova uprava ne bavi falsifikatima.

– Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo – ističe prvi čovek Partizana u izjavi za 24sedam.

– Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme – zaključio je Mijailović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime