Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o nastavku saradnje sa italijanskim stručnjakom Andreom Trinkijerijem. 

On je u razgovoru za Informer istakao da strateg crno-belih ima važeći ugovor za sledeću sezonu i da je u ovom trenutku on još uvek trener lidera ABA lige.

Mijailović je reagovao na izjavu italijanskog stručnjaka koja se pojavila pre nekoliko dana, a u kojoj je Trinkijeri naveo kako “nije siguran da li će sledeće sezone ostati u Beogradu”.

– I igrači i trener imaju pravo da traže da napuste klub, ali u tom slučaju moraju da plate nadoknadu za svoj odlazak. Trener može da otkupi svoj ugovor i tako pređe u drugi klub. Međutim, kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana. Pravimo planove za sledeću sezonu. Ako bude nekih promena, javnost će biti obaveštena – izjavio je Mijailović za Informer.

Prvi čovek crno-belih se nada da će sezona biti nastavljena i da će ekipa na terenu imati priliku da se domogne trofeja.

– Jedva čekamo da se nastavi sezona. Naravno, preduslov je da se steknu uslovi za to. Ovo može da bude možda i najuspešnija sezona u klupskoj istoriji posle 1991/92, kad je Partizan bio prvak Evrope – poručio je prvi čovek Partizana.

Mijailović je otkrio i da su svi košarkaši crno-belih testirani na korona virus i da nema zaraženih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here