Printscreen
Marina Tucaković

Marina Tucaković 19. septembra izgubila je bitku posle teške bolesti u 68. godini.

Marina se dugo borila sa karcinomom dojke, a preminula je nakon što se zarazila koronavirusom.

Tekstopisac najpopularnijih pesama na muzičkoj sceni Srbije još uvek nije sahranjen, jer je i njen suprug Aleksandar Radulović Futa pozitivan na koronavirus.

Marinin sin, Milan Radulović, oglasio se jutros na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i otkrio kada će njegova majka biti ispraćena na večni počinak, kao i to da će se sahrana obaviti u najužem krugu porodice.

– Datum Marinine sahrane biće objavljen nakon vikenda. Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan Radulović – napisao je naslednik Marine Tucaković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here