EPA/ Francisco Seco
Hrvatski premijer Andrej Plenković

Milanović je opsednut sa mnom, poručio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković povodom novih optužbi i kritika hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

– Nisam pogledao sve što je on izgovorio. Sve više se pojavljuje neka vrsta opsednutosti. Milanović je opsednut sa mnom. Nastoji jako da potceni aktivnost koju sam imao u Briselu i Parizu – istakao je Plenković, preneo je portal Index.

– On je isto bio u Briselu, šta je tad uradio, kupio polovni auto? To je taj nivo. Mojih pet godina u Parizu su mi jako pomogle da sagledam svet, da dobijem drugu diplomatsku optiku. Razlika između mojih i njegovih dostignuća je enormna – naveo je on.

– Kilavac, jel to kad patriotski padneš s Patrije? Opsednut je košarkom, da na trepavicama stojim ne može me pobediti. Dam mu 10 bodova prednosti – odgovorio je Plenković i dodao da je Milanović ucveljen i da još pati jer je izgubio na izborima od Plenkovića.

– Nikad mi nije ni čestitao, nakon pet godina – dodao je Plenković.

On je sazvao pres konferenciju o rejtingu, a šest minuta je potrošio na Milanovića, navodi hrvatski portal.

Na pitanje do kada će trajati to prepucavanje, Plenković je rekao:

– Zašto da ja zaćutim ? Mnogi su zaćutili nakon afere Janaf. To je bit o kojoj vi ne pitate. Nakon toga kreće tirada prema svima. Nećete valjda očekivati od mene, kilavca, da ja ćutim? Pa šta je vama, pa to je politika – kazao je Plenković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here