Milenković: Uz vas sam! Držite se!

0

Stefan Milenković poručio da je uz sve one koji sus tradali u polavama 

– Intenzivno radim sa timom da organizujemo humanitarne koncerte u Čikagu i Torontu gde postoji ogromna populacija Srba. Situacija je veoma teška i nadam se da ćemo sa ovim koncertima prikupiti što više novca, ali i na neki način osvestiti ovaj svet koji do juče, zbog medija kao što su CNN, BBC, nije znao šta se tamo dešava. Svi se borimo na svoj način. Ja ću se boriti svojom violinom. Nadam se da ovo što sada osećamo – ove emocije, ovaj naboj, ovaj gnev možda, ovu odlučnost … da nećemo zaboraviti za šest meseci, za godinu dana, za dve godine, jer tada će isto tako biti potrebno da se život u ugroženim područjima vrati u normalu. Sada je potrebno ono direktno – voda, ćebe, prenoćište, ali za šest meseci kada vest ne bude više na naslovnim stranama tada treba da se setimo onoga što osećamo sada! Uz vas sam! Držite se! – poručuje Milenković.

Prvi koncert kojim započinje serija humanitarnih koncerata biće organizovan 6. juna u Čikagu u 7:30 uveče u Fulton Hall na Univerzitetu Čikago (1010 E 59th Street, Chicago, IL 60637). Sutradan 7. juna koncert će biti održan u Sabornoj crkvi Svetog Save na Menhetnu (16 West 26th S) u sedam časova uveče. Poslednji koncert biće održan 10. juna u Torontu u Kanadi u crkvi Eglinton St. George’s United church (35 Lytton Blvd, M4R 1L2 Toronto). U međuvremenu Stefan će svirati u Beogradu 10.juna u Centru Sava.

Stefan je preko svog vebsajta i Fejsbuk strane pozvao sve ljude dobre volje da dođu na koncerte kako bi svi zajedno pomogli unesrećenim sunarodnicima i obnovili ugrožena područja u Srbiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here