Instagram
Milica Jokić i Luka Dačić

Pevačica Milica Jokić, bivša članica benda „Ministarke“ po prvi put je otvoreno odgovorila na pitanja vezana za Kiju Kockar, ali i svom uspehu na estradu, kao i novim pesmama.

-U avgustu sam izbacila tri pesme. Dugo smo razišljali da li da izbacim jednu ili tri pesme, ali ipak je odluka pala na drugu opciju, pa ko se za šta odluči. – rekla je na samom početku.

Ona je jedno vreme bila članica grupe „Ministarke“ u vreme kada je Kija Kockar sa njima snimila i pesmu, ali ona se nije pojavila na promociji novih pesama mlade Milice.

-Ostale smo dobre posle grupe, jeste da grupa nije opstala, ali Kija i ja smo se odlično slagale u tom vremenu. Međutim, putevi su nam se malo razišli, ona trenutno gradi svoj pravac, ja svoj tako da samo je to po sredi. – dodala je ona.

Čini se da mlada Milica ne može da sakrije svoju iskrenost pa je otvoreno objasnila zbog čega je došlo do saradnje sa Kijom Kockar.

-Tada je iz grupe izašla Edita i morala je grupa da se obnovi, tada nam je Kija pomogla dosta, bila je baš kao i sada jako popularna. Edita je neko ko mene jako podržava, apsolutno sve što uradim podrži, zaista jedna je od retkih na estradi koja je uz nekog ko je mlad. – bila je iskrena Milica.

Bez skandala

Mnoge njene koleginice se služe raznim skandalima i trikovima da bi bile u centru pažnje, ali ona smatra da to nije neophodno.

-Svi su mi rekli da ostanem normalna i prizemna, te da će moje vreme doći i zaista je tako, snimam pesme koje publika apsolutno može da oseti. – rekla je Milica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here