Instagram
Milica Pavlović

Milica Pavlović za medije neretko govori o svim aktuelnostima iz svog kako privatnog, tako i poslovnog života, a sada je prvi put komentarisala to što je otkako je stupila na scenu, spajaju sa ženama, iako se ona “pali” na muškarce.

Godinama kruže priče da pevačicu privlači isti pol, a ona je sada rešila da na ovu temu da svoj komentar i time stavi tačku na sve spekulacije.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – započela je ona.

Potom je otkrila i kako se osećala zbog natpisa u kojima su je spajali sa raznim muškarcima, ali i devojkama:

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom… Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – rekla je ona.

Milica Pavlović nedavno je uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom, nakon čega je u javnost isplivao snimak na kom se vidi da borave zajedno u Crnoj Gori, što je dodatno podgrejalo glasine o novoj pevačicinoj romansi o kojoj je u više navrata prilikom oglašavanja ostala tajanstvena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here