instagram/ senoritamilica
Milica Pavlović

Milica Pavlović progovorila je o svojoj karijeri, ali i privatnom životu. Mnoge su zanimale tajne njene intime, koje je ona ovom prilikom otkrila.

Ko je bila Milica pre popularnosti?

– Normalna, ali ambiciozna devojka iz jednog sela kod Leskovca, Bunibroda – odgovorila je Milica i dodala da je kao dete bila temperamentna, lomila po kući, bežala kroz prozor i da su je često dočekivali sa predavanjima ali se u pubertetu dosta promenila i smirila.

– Odrasla sam sa bakom i dekom i to je bio najbolji i najlepši period. Oni su mi usadili prave vrednosti i ja se trudim da ih poštujem. Oni su me svemu naučili. Više njih volim od roditelja. Osećaj se ipak stvara godinama. Poruka za sve je da neguju svoju porodicu – rekla je Milica.

S obzirom na to da je odrasla sa bakom i dekom, mnoge interesuje da li su joj nedostajali roditelji.

– Razveli su se i bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam samo imala veću odgovornost da ne bi neko rekao kako se neprikladno ponašam. Nije tužna priča, ne treba mi sažaljenje! Ne želim da budem žrtva! Cenim borbenost! – kaže pevačica.

– U dubini duše znala sam da sam predodređena za ovaj posao. U osnovnoj i srednjoj školi sam govorila sebi: “Pazi šta radiš jer sve može jednog dana da završi u javnosti”

Iako je na samom početku takmičenja privukla pažnju žirija, priznaje da njen put nije bio ni malo lak i da je dosta suza proliveno.

– Povređivalo me to kako neko može da vam udeli kritiku, da vam sudi, a da vas ne poznaje, nije prošao put koji ste vi, a nisam ništa učinila nažao. Morala sam da trpim udarce i da odglumim kako sam jaka, a kada krenem kući posle snimanja, plakala sam. Zna se ko ima loše mišljenje o meni i danas. Ali to je čudno. Kada me vidi ovako van kamera i snimanja on me izljubi, a pred kamerama kaže sve najgore. Retki su bili dobronamerni, svašta sam doživljavala. Moja je pobeda što sam se sa kulturom i vaspitanjem ophodila prema svima – rekla je ona.

Njen odnos sa majkom izazvao je mnogo pažnje, a ona na to kaže:

– To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom životu, ma koliko to hladno zvučalo. Nisam pravila od toga tužnu priču niti mi je do toga stalo.

Priča se da je Milica pozajmila novac kako bi mogla da izda album.

– Da i uspešno vraćam! Velika količina novca za album je bila potrebna. Ja dobro zarađujem, ali sam morala još da pozajmim. Možete da zamislite toliko ludilo – izjavila je.

Izvor:
story.rs, Vestionline

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime