Milica Pavlović se ipak ne skida gola

0

Odlučila da sačeka tridesetu da se obnaži za javnost: Milica Pavlović

 

Atraktivna pevačica Milica Pavlović (23), nakon višemesečnih pregovora sa magazinom „Plejboj”, postigla je dogovor.

 

Angažman koji uključuje fotografisanje za naslovnu stranu i editorijal isključuje skidanje. Miličin jedini uslov, kako saznaje „Blic“, bio je da se ne slika kao od majke rođena, zbog čega će, ne sumnjamo, muški poštovaoci ovog časopisa ostati razočarani.

 

Iako su mnogi mediji spekulisali da se pevačica neće skinuti zbog toga što nisu postigli dogovor oko visine honorara, lepa Leskovčanka je za „Blic“ te navode demantovala, istakavši da je posredi nešto sasvim drugo.

 

– Nema tih para za koje bih se sada skinula gola. Meni u dvadesetim godinama nije potrebno dokazivanje te vrste. „Plejboju“ sam dala pristanak za intervju i fotografisanje, ali isključivo u raskošnoj toaleti. Tako su se neke moje koleginice fotografisale pre mene. Prija mi modno fotografisanje i razgovor na razne teme, ali će golotinja morati da pričeka. Možda ću u tridesetima ili četrdesetima poželeti da pokažem kako, i u zrelim godinama, izgledam dobro – rekla je kroz smeh za „Blic“ Milica Pavlović.

 

Jedna od najzgodnijih pevačica je i dobila ponudu ovog magazina zbog svog atraktivnog izgleda, ali kako kaže, zasad je nagu nećemo videti.

 

Lepa pevačica će modne strane ovog mesečnika krasiti, kako kaže, u nekom od narednih brojeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here