Printscreen
Milica Todorovic

Folk pevačica Milica Todorović nedavno je izvršila operaciju nosa u jednoj privatnoj klinici u Turskoj.Ognjen Amidžić ju je u svojoj emisji  upitao za to, a iako joj nije bilo milo da govori na tu temu, objasnila je zašto je išla pod nož.

– Prosvetljenje, dragi gledaoci, nemojte nikada koristiti kapi za nos – rekla je Milica.

– E, to objasni, šta je uzrok operacije – dodao je Amidžić.

Pa, kako čovek može sam sebe da zezne, to ne može niko. Ja sam 8 godina prskala kapi za nos, svaki dan, po 5-6 puta na dan. Imala sam devijaciju, a i pričala sam već da mi je drug u osnovnoj školi polomio nos. Pozdrav za Miloša Vesića ako gleda, hvala ti što si me naterao da odem da se operišem – nastavila je Todorovićeva.

– Generalno, veliki problem sa disanjem, ni sad ne mogu lepo da dišem. Rekoh ti, doktor me je juče pitao “A, gde ti ideš sutra? Na emisiju? Kako misliš da ideš na emisiju?”. To još nije sve zaraslo. Tražila sam da mi ne menja moju facu, oblik glave… Čak sam mu rekla i ovu grbu da mi ostavi, samo da mi to unutra sredi – objasnila je.

– Nemojte nikada da prskate kapi za nos! Ljudi, to je stvarno droga. Znam mnogo ljudi iz okruženja i kolega koji ne mogu bez kapi za nos. Doktoru sam rekla “Nemoj slučajno tufere da si mi stavio! Ne želim da se probudim ovako, jer će biti paranoja. Poubijaću pola bolnice, sigurno!” (smeh) Išla sam kod njega jer imaju novu tehniku, neke silikone, da možeš da dišeš kad se probudiš, razumeš? Aplauz za moj nos! Ja sam jako volela svoj stari nos… – zaključila je pevačica.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here