Promo
Milica Todorovic

Pevačica Milica Todorović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bazenu, a pažnju je, naravno, privukao njen seksepil.

Milica je objavila jednu od fotografija iz editorijala za jedan domaći magazin, te izazvala mnoštvo pozitivnih koentara na račun svog izgleda.

Pevačica na fotograifiji leži na stepenicama u bazenu dok jednom rukom drži beli šešir sa crnom trakom koji je bio izvan bazena.

Posebnu pažnju privukao je detalj na fotografiji na kome se iz vode nazire njena pozadina, a koju ističe beli kupaći kostim.

Usledili su brojni pohvalni komentari na račun njenog izgleda, gde se našao i komentar njene koleginice Aleksandre Prijović.

– Kakvaaa mačkaaa.

Milica Todorović je inače nedavno nastupila na dočeku olimpijaca na balkonu Skupštine grada, gde je izvela svoj hit „Moje zlato“, uz koju su sprotisti slavili osvojene medalje u Tokiju.

– Kad sam videla dole sve te ljude, tu masu, ljudi moji… Nisam bacila oko ni na jednog vaterpolistu, svi smo pevali zajedno, prelepo je bilo – rekla je Milica neposredno nakon nastupa.

Slike možete pogledati i OVDE.

Istakla je da je imala veliku tremu, ali da se posle nastupa osećala kao da je i ona osvojila medalju.

Slike možete pogledati i OVDE.

– Milica Mandić je predivna. Mikrofon mi je prekidao… Imala sam ogromnu tremu. Meni srce i sada lupa, je l’ mi verujete? Ne mogu da verujem, kakav je ovo osećaj. Kao da sam ja osvojila neku medalju, tako se osećam.

Sliku možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here