Youtube/Milica Pavlovic
Milica Pavlović

Muzička zvezda Milica Pavlović godinu dana nakon izlaska albuma „Zauvek“ iznenadila je svoje obožavaoce i objavila spot za novu pesmu „Status Quo“ koja je potpuno drugačija od svega što je do sad radila.

Milica je objavila novi spot koji je, po komentarima koji su zapalili drustvene mreže, najseksipilniji pevačicin spot do sada.

Ono što je sigurno je to da Milica privlači pažnju i drži tron jedne od najpopularnijih pevačica u regionu od njenog samog pojavljivanja na muzičkkoj sceni.

Kako je Milica vredno radila na svom izgledu i posvetila se redovnim treninzima i rigoroznoj ishrani – liniju je dovela do savršenstva, te svoje fanove nije uskratila seksi kadrova, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Seksi senjorita nikad nije bolje izgledala, a ovog puta u prvi plan istakla je svoje duge noge, po kojima je još odavno zauzela status jedne od najzgodnijih pevačica u regionu, kao i dobro oblikovanu zadnjicu i bujno poprsje.

Sudeći po komentarima, Milica je dobila epitet najlepše pevačice, a mnogi su je upoređivali sa čuvenim Viktorijinim anđelima.

Kako će se Milica nositi sa novim epitetima i da li će njene koleginice biti ljubomorne na fatalnu lepotu poznate Leskovčanke, ostaje da vidimo, a do tada uživamo u njenom novom hitu „Status Quo“.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime